3x Dames tassen en welke het beste past bij jou

Deze dames tassen mogen niet ontbreken in je garderobe!

Dames tassen zijn er voor verschillende gelegenheden, in verschillende stijlen en kleuren. Dit zorgt ervoor dat er altijd een perfecte dames tas voor jou is. Zo zijn er handtassen, schoudertassen en cross body tassen in verschillende designs en formaten. Maar al die keuzemogelijkheden kunnen ook overweldigend zijn. Je wilt een tas die geschikt is voor de gelegenheid maar ook voor je outfit. Hoe kies je nu uit al die dames tassen een die precies bij jou en je levensstijl past?  Dat en meer lees je in deze blog!

Dames tassen: de handtas

Misschien het meest bekende ontwerp als het op dames tassen aankomt is de handtas. Dit type damestas staat erom bekend dat hij compact is. Voor veel dames kan dit een voordeel zijn, vooral als je vaak niet extra spullen bij je wil dragen dan dat nodig is. Een handtas, zoals de naam al doet vermoeden, draag je dus in je hand. Dit soort tas wordt dan ook vaak in de stad gedragen en worden vaak als modieuzer gezien dan grotere tassen. Naast het formaat van dames tassen is de kleur en het ontwerp natuurlijk ook belangrijk. Als je al meerdere tassen hebt, of op zoek bent naar een item om een statement mee te maken kun je het best voor een opvallende tas gaan.

De crossbody dames tas

Een ander kleiner ontwerp van dames tassen is de crossbody dames tas. Qua functionaliteit zal je waarschijnlijk meer aan dit model hebben. Dit komt namelijk doordat je de crossbody tas met een leren band vaak over je schouder kan dragen. Dat zorgt ervoor dat deze dames tassen ook goed kunnen worden gebruikt als je bijvoorbeeld aan het fietsen bent of als je je handen vrij wilt houden. Ook tijdens het shoppen bijvoorbeeld zijn deze tassen dan ideaal. Als je trouwens niet houdt van opvallende kleuren of gewoon op zoek bent naar dames tassen die bij elke outfit passen, kun je het beste voor neutrale kleuren gaan.

Dames tassen en de schoudertas

Het laatste dames tassen ontwerp waar we in deze blog naar kijken is de schoudertas. Dit klassieke ontwerp kun je eenvoudig over je schouder dragen. Vooral als je meerdere grotere spullen bij je wilt dragen kan een schoudertas de ideale uitkomst bieden. Als je dus op zoek bent naar functionele dames tassen die ook nog eens mooi zijn kan de schoudertas het antwoord op je vragen zijn. Nu weet jij precies waar je op moet letten terwijl je aan het shoppen bent voor je ideale dames tas!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *