De beste raambekleding voor de slaapkamer!

Aan het eind van een lange dag is er niets fijner dan tot rust te kunnen komen in je slaapkamer. Het is vaak de plek waar we heen gaan om te kunnen ontspannen, lezen, en natuurlijk slapen. Maar met zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, wat zijn de beste raamdecoraties voor slaapkamers? We bespreken hier de beste soorten raamdecoratie voor slaapkamers die zowel functioneel zijn als stijl bieden!

Plisségordijnen

De plisségordijnen van vandaag zijn niet de plisségordijnen van je grootmoeder! Deze raamdecoratie is nog steeds een van de populairste keuzes als raamdecoratie die er zijn, en het is niet moeilijk te zien waarom. De plisségordijnen van vandaag bieden energie-efficiëntie met stijl. Het zakvormige, of honingraatvormige, ontwerp en houdt warme en koude lucht vast, zodat je huis het hele jaar door op de temperatuur blijft die je wilt. Je kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren en materialen om bij je bestaande stijl te passen.  Voor kinderslaapkamers raden we je aan koordloze plisségordijnen te kiezen om het verstikkingsgevaar van snoeren weg te nemen. Ga nog een stapje verder in je functionaliteit en voeg er een verduisterend of verduisterend materiaal aan toe voor de beste nachtrust van je leven!

Vouwgordijnen

De luxueuze, zachte plooien van vouwgordijnen voegen textuur toe en de eindeloze mogelijkheden voor je inrichting, kleur en patroon kunnen ook veel stijl toevoegen. Je denkt misschien dat vouwgordijnen alleen bij traditionele stijlen werken, maar denk nog eens goed na! Vouwgordijnen hebben eigenlijk een paar verschillende vouwstijlen, waardoor ze bij elke inrichtingsstijl goed passen.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een andere erg populaire keuze en dat komt door hun verbazingwekkende functionaliteit. Het lamellen ontwerp geeft je volledige controle over lichtregeling en privacy. Open de jaloezieën overdag voor gefilterd zacht licht en sluit ze ’s avonds voor privacy en licht blokkerend vermogen. Jaloezieën kunnen letterlijk bij elke inrichtingsstijl passen met de schijnbaar eindeloze mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, o.a. lamelbreedte, kleur, textuur, materiaal en meer.

Rolgordijnen

Als je slaapkamer veel zon krijgt, kies dan een rolgordijn. Deze raambekleding is ontworpen om schadelijke UV stralen tegen te houden en kan schittering verminderen als je graag op je laptop werkt of in bed TV kijkt. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en texturen, en ook in verschillende opaciteiten van transparant naar lichtdoorlatend tot verduisterend!

Kies voor snoerloze rolgordijnen in kinderkamers om het verstikkingsgevaar dat snoeren vormen weg te nemen. Voor de ultieme goede nachtrust kies je verduisterende rolgordijnen. Wil je het uiterlijk van rolgordijnen verzachten, probeer ze dan te combineren met op maat gemaakte vitrages voor een luxueuzer gevoel.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *